Virologian tohtorin Geert Vanden Bosschen kirjoitus ”The Last Post – Who’s wrong, who’s right?” – tämänhetkisten koronarokotteiden ongelmallisuus asiantuntijan näkökulmasta (suom.)

https://t.me/voiceforscienceandsolidarity/110

Geert Vanden Bossche on ollut merkittävissä viroissa sekä Saksan että Belgian erinäisissä ylipistoissa. Lisäksi hän on työskennellyt lääketeollisuudessa etenkin rokotteisiin liittyen. (Bio/CV)

Only a mind that has lost its grasp on reality can fail to see how pathetic all this has become…”

Geert Vanden Bossche

Artikkeli ilmestyi Geert Vanden Bosschen omalla sivustolla https://www.geertvandenbossche.org/ syyskuun 9. päivä 2021. Bosschen mukaan se on hänen viimeinen postauksensa alustalla kyseiseen aiheeseen. Bossche on mitä ilmeisimmin turhautunut ja pettynyt sensuuriin ja aidon keskustelun puuttumiseen. Artikkeli taustoittaa hyvin mm. seuraavia teemoja:

  • laumaimmuniteetti ja rokottamisen suhde siihen
  • keskellä pandemiaa toimeenpantujen massarokotusten vaarat
  • ”vuotavat” rokotteet ja niiden merkitys & seuraukset
  • ihmisen vastustuskyvyn toiminta
  • ADE eli vasta- aine riippuvainen tehostus

Hän aloittaa kirjoituksensa kuvailemalla, kuinka jokainen, pandemian vielä kestäessä siitä tehty arvio on vain sen hetken kuva tilanteesta. Hän korostaakin, että pitäviä arvioita kyetään tekemään vasta, kun pandemia prosessina on saavuttanut luonnollisen päätepisteensä, eli laumaimmuniteetin. Laumaimmuniteetti pääsee muodostumaa vasta sitten, kun riittävä määrä väestön eri ikäryhmistä on saanut tartunnan ja selvinnyt siitä. Virus kohdentuu hänen mukaansa erilaisiin ikäryhmiin eri aalloissa.

Jo tämä osoittaa, että pandemian aikana tehty arviointi voi olla vain ”tilannekatsaus” (snapshot) niin kauan kuin pandemia ei ole saavuttanut ”luonnollista” päätepistettään (joka on laumaimmuniteetti). Tämän seurauksena voidaan virheellisesti olettaa, että pandemia on ohi, kun ensimmäinen aalto päättyy sairastuvuuden ja kuolleisuuden jyrkkään laskuun. Näin tapahtuu, kun ei ymmärretä, että laumaimmuniteettia (HI [Herd Immunity]) ei voida saavuttaa, jos taudista toipuneiden ja vankan immuniteetin saaneiden alttiiden ihmisten määrä on liian pieni. Siksi virus käynnistää ensimmäisen aallon jälkeen uuden hyökkäyksen. Tämä johtaa siihen, että uusi osa väestöstä (eli nuoremmat ikäryhmät) sairastuu tautiin. Myös tästä toisesta hyökkäyksestä eloonjääneet saavat elinikäisen suojaavan immuniteetin ja edistävät siten edelleen laumaimmuniteetin rakentumista. Mekanismi, jonka avulla virus voi jatkaa hyökkäysstrategiaansa vaiheittain, on monimutkainen, kuten olen toistuvasti selittänyt aiemmissa kirjoituksissani. Voi tapahtua useita aaltoja, ennen kuin väestön immunologinen kapasiteetti riittää täysimittaisen HI-viruksen aikaansaamiseksi ja siten viruksen leviämisen hallitsemiseksi.

Geert Vanden Bossche

Laumaimmuniteetin muodostuttua virus muuttuu paikallisemmaksi vitsaukseksi, joka säilyy nyt pääosin oireettomasti sitä kantavassa väestössä aiheuttaen välillä pienempiä epidemioita. Bossche toteaa, että normaali lopputilanne on yleensä osa luonnon ”suunnitelmaan” kuuluvaa tasapainoa, jonka toisella puolella on viruksen säilyminen ja toisella väestöä suojaava laumaimmuniteetti.

***

On tärkeää huomata, että väestön synnynnäisen immuniteetin korkea taustataso estää virusta hävittämästä koko väestöä. Osa tästä immunologisesta kapasiteetista heikkenee tartuntapaineen kasvaessa, mutta se korvataan myöhemmin vankalla, luonnollisesti hankitulla immuniteetilla, kun haavoittuviksi tulleet ihmiset toipuvat taudista. Tämän mekanismin avulla isäntäpopulaatio pystyy pitämään viruksen hallinnassa ja samalla tarjoamaan virukselle uusiutuvan elinympäristön oireetonta leviämistä varten (eli oireettomien tartunnan saaneiden ihmisten ansiosta).

Geert Vanden Bossche

Alla vielä muutamia lainauksia. Koko artikkelin suomennettu versio löytyy alla. Artikkeli kaikkiaan on suomennettu Deep Translate -sivuston avulla. @2ndRayer on pyrkinyt korjaamaan käännöksestä ne kohdat, jotka olivat vääntyneet käsittämättömiin muotoihin.

***

Nykytilanne on erittäin ongelmallinen, koska KAIKKI väestöryhmät kärsivät dramaattisesti tilanteesta, jossa anti-S -vasta-aineet sitoutuvat edelleen riittävän voimakkaasti tukahduttaakseen rokotteen saajan synnynnäisen immuunivasteen muuttumattomia, hyvin säilyneitä (samanlaisena pysyneitä) koronaviruksen (CoV) muotoja vastaan, mutta eivät enää pysty riittävästi neutraloimaan erittäin tarttuvia variantteja

Geert Vanden Bossche

***

Toiseksi on hyvin tiedossa, että luonnollinen immuniteetti voi itsessään kumota tapausten lisääntymisen luonnollisen pandemian aikana ja johtaa virustartuntojen jyrkkään vähenemiseen. Jälkimmäinen on aina seurausta luontaisesti hankitun antigeenispesifisen immuniteetin yhteisvaikutuksesta taudista toipumisen jälkeen (jota esiintyy tyypillisesti alttiimmassa väestönosassa) ja synnynnäisen tyyppikohtaisen (oligospesific) immuniteetin yhteisvaikutuksesta, joka toimii ensimmäisenä ”yleispätevänä” immuunipuolustuslinjana erityisesti nuoremmissa ja terveissä ikäryhmissä. Nämä ovat ne kulmakivet, joiden varaan laumaimmuniteetti lopulta rakentuu. Joukkorokotukset voivat vähentää tapausten määrää vain siinä määrin kuin ne vähentävät viruksen leviämistä ja siten nuorten ja terveiden ihmisten todennäköisyyttä altistua uudelleen Sars-CoV-2:lle pian edellisen tartunnan jälkeen, eli ajankohtana, jolloin he ovat alttiita taudille, koska heidän synnynnäinen tyyppikohtainen vasta- ainetasonsa on tilapäisesti heikentynyt (Vanden Bossche, elokuu 2021). Kuten jo mainittiin, joukkorokotusten suotuisa vaikutus viruksen leviämiseen on kuitenkin vain lyhytaikainen, sillä yleiset rokotuskampanjat tarjoavat tartuntakykyisemmille immuunipako- varianteille kilpailuedun ja mahdollistavat lopulta niiden tehokkaamman lisääntymisen.

Geert Vanden Bossche

***

https://t.me/voiceforscienceandsolidarity/113

***

***

***

***

Kun käsitellään asiaa, jolla on niin suuri vaikutus maailmanlaajuiseen terveyteen kuin pandemialla, ei ole varaa jättää yhtään kiveä kääntämättä eikä varsinkaan jättää yhtäkään peruskysymystä vastaamatta. Ymmärryksen puuttuessa kansainväliset ja kansanterveysviranomaiset syyttävät jatkossakin (toimiensa) menestyksen puutteesta tartuntakykyisempiä variantteja ja ehdottavat (pakottavat?) tehosterokotteita loputtomaksi strategiaksi uusien, esiin nousevien varianttien jahtaamiseksi. Tämän pitäisi herättää ihmisten huomio ja saada heidät ymmärtämään, että joukkorokotusohjelma on vain suuri kokeilu. Kuinka kauan yleisö aikoo vielä uskoa valheellisen narratiivin? Voi vain toivoa, että yhä useammat ihmiset alkavat ymmärtää, että tämän kokeilun lopputulos tullaan arvioimaan vain puhtaasti empiiriseltä pohjalta ja että tuo tulos on toistaiseksi vielä täysin tuntematon, ainakin niiden mielestä, jotka ylittävät toimivaltansa ja osaamisensa määräämällä rokotemääräyks loputtomista tehosterokotuksista ja polkemalla siten ihmisoikeuksia ja nöyryyttämällä samalla riippumattomia tutkijoita, jotka taistelevat näitä vastaan rationaalisin argumentein intohimosta totuuteen. Vain todellisuudentajunsa menettänyt mieli voi olla huomaamatta, miten säälittäväksi tämä kaikki on muuttunut…

Geert Vanden Bossche
https://t.me/voiceforscienceandsolidarity/108

***

Alkuperäiseen artikkeliin

***

Koko artikkeli ”suomeksi” ->

Aiheeseen liittyvää:

*) What this study finds is exactly what vaccine developer Geert Vanden Bossche (Belgium) has been predicting – There It Is – Study Finds Predominance of Antibody-Resistant SARS-CoV-2 Variants in Vaccine Breakthrough Cases in San Francisco Bay Area– artikkeli (lisätty 5.10.2021)

*) What happens if Israel fails the stress test?Got a private email from Geert Vanden Bossche. I’m sharing it with my followers on substack with his permission – Steve Kirsch: – artikkeli (lisätty 5.11.2021)

*) Geert Vanden Bossche Was Right, The World’s Most Vaccinated Country Cancels Christmas Due to Massive Rise in COVID-19 Infections – artikkeli (lisätty 17.11.2021)

*) Episode 242: THE VANDEN BOSSCHE INTERVIEW/ The HighwireDr. Geert Vanden Bossche explains how mass vaccination w/ leaky vaccines drives the acceleration of escape mutants: – video (lisätty 19.11.2021)

*) Rokotetutkija Geert Vanden Bossche sanoo, että joukkorokotusten seuraukset voivat olla katastrofaaliset (Del Bigtree, The Highwire, marraskuu 2021) – video (lisätty 25.11.2021)

*) Rokotespesialisti varoittaa: massarokotukset luovat katastrofin – artikkeli (lisätty 28.11.2021)

*) Continued mass vaccination will only push the evolutionary capacity of SARS-CoV-2 Spike protein beyond the Omicron version – artikkeli (lisätty 2.12.2021)

*) The Implication of Massive Vaccination During the Pandemic – video (lisätty 6.12.2021)

*) In reply to the Facebook Factcheck on my Dana Loesch interview – ”Facebook wrote that my predictions of an ever-evolving virus, pressured by an ever-expanding population-level immune pressure caused by mass vaccination are wrong. I have always said that mass vaccination would cause more infectious variants to expand in prevalence and become dominant. Making it impossible for mass vaccination fanatics to ‘stay ahead of the virus’ as they always claim. The consecutive dominance of alpha, beta, gamma, delta and, more recently, the omicron variant is merely proof that my predictions have come true.” | Dr. Geert Vanden Bossche: – artikkeli (päivitetty 28.12.2021)

*) Second call to WHO: Please, don’t vaccinate against Omicron | Geert Vanden Bossche – ”.. So in order to – or I would say unless – unless immediate action is taken to prevent this, it is clear that decision-makers in your organization, the WHO, will be held responsible, accountable, and liable for the dramatic consequences that this biological experiment on human beings could possibly entail. So I hope that this time you will take my warning very seriously into consideration. Thank you.– video (päivitetty 10.2.2022)

*) Omicron is not what was initially considered a mysterious blessing… | Dr. Geer VanDen Bossche – Conclusion: In the absence of large scale antiviral prophylaxis, the vicious circle of steadily increasing immune pressure causing steadily rising infection rates will ultimately drive highly vaccinated populations to promote the expansion of a super variant that will likely be featured by full resistance to potentially neutralizing epitopes (due to lack of immunogenicity of these epitopes) combined with a high propensity to cause Ab-dependent enhancement of infection (ADEI; facilitated by the infection-enhancing Abs) and a high propensity for causing ADEI-mediated Ab-dependent enhancement of disease (ADED). This is how the evolutionary dynamics of the virus will unfold and how the end station of this misguided mass vaccination program will look.– artikkeli (päivitetty 5.4.2022)

*) The Doomsday Prophecy of Dr. Geert Vanden BosscheA fact check from a year ago did NOT age well | – ”Jonathan’s debunking was, ironically,tagged under “Critical Thinking” and “Pseudoscience. What is incredible here is how false — not even mistaken — was Jonathan’s entire article and how well Geert’s predictions have played out.– artikkeli (päivitetty 7.6.2022)

*) #Defenders_of_the_CounterNarrative | CHD.TV Exclusive With Geert Vanden Bossche

Excerpts from a sit-down CHD.TV Exclusive interview with virologist Geert Vanden Bossche

– video

(↑ Updated 3.5.2023)

Yksi kommentti artikkeliin ”Virologian tohtorin Geert Vanden Bosschen kirjoitus ”The Last Post – Who’s wrong, who’s right?” – tämänhetkisten koronarokotteiden ongelmallisuus asiantuntijan näkökulmasta (suom.)

  1. Päivitysilmoitus: Lääketeollisen kompleksin varjo (osa 1) | @2ndRayer

Jätä kommentti