Medscape – otteita hoitoalan ammattilaisten foorumilta k- rokotteisiin liittyen

”Medscape on johtava online-kokoontumispaikka lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa uusimpia lääketieteellisiä uutisia ja asiantuntijanäkökulmia; keskeisiä hoitokohtaisia lääke- ja tautitietoja; sekä asiaankuuluva ammatillista koulutusta ja CME:a (Continuous Medical Education)”

Tästä Medscapen k- rokote foorumille

Keskustelussa oli tätä kirjoitettaessa 1454 kommenttia.

Lainaukset ovat @2nrayerin omia käännöksiä ja ne on mielivaltaisesti poimittu foorumilta.

Otteita:

Hyviä kysymyksiä?:

1. Mikä on COVID-19:n R0 (peruslisääntymisluku)?

2. Mikä on todellinen kuolleisuus tapauksiin nähden covid-19:ssa?

3. Mitä muita hoitokeinoja rokotteiden lisäksi covid-19:aa varten on saatavilla?

4. Mikä on vasta-aineriippuvainen parannus ja miten se mahdollisesti liittyy COVID-19:ään? Onko sitä esiintynyt joskus aiemmin?

5. Mikä on mRNA-rokotteen todellinen toimintamekanismi?

6. Millainen on kliininen historia mRNA-rokotteiden ja niiden kehittämisen taustalla?

7. Mikä on piikkiproteiini ja sen rooli COVID-19: n patogeneesin suhteen?

8. Mitä tulee rokotteeseen, millainen on piikkiproteiinin biodistribuutio?

9. Mikä on piikkiproteiinin puoliintumisaika?

10. Mitkä ovat sen muut tunnetut biologiset toiminnot rokotukseen ja rokotustarkoitukseen liittyvien toimintojen lisäksi?

11. Lopuksi – ketä rokote on tarkoitettu suojaamaan & estääkö rokote tartunnan ja patogeenin levittämisen?

Siihen saakka, kunnes näihin kysymyksiin voidaan vastata, on velvollisuutemme lääkäreinä olla skeptisiä.

Tohtori Zachary Kilpatrick
  • Vastauksena edelliseen:

Hyvin muotoiltuja kysymyksiä, jotka vaativat lisää tutkimusta ja kriittistä ajattelua! Kukaan lääkäri ei voi suositella tätä ”injektiota” tai fasilitoida potilaalle TODELLISTA tietoon perustuvaa suostumusta ilman vastauksia näihin peruskysymyksiin.

Yksi kysymys, jonka harkitsisin lisääväni noihin, on: ”Mitkä ovat hätäkäyttöluvan yksityiskohtaiset ehdot ja täyttääkö tämä injektio todella nämä ehdot”?

Kiitos postauksestasi!

Sandra Lockhart

Hermostoon liittyvistä ongelmista ja ”nykimisestä”:

Postasin muutama viikko sitten jatkuvasta alaluomen nykimisestä viimeisen viiden kuukauden aikana. Tällä viikolla aloin tehdä harjoituksia silmän ympärillä oleville lihaksille. Silmäni nykiminen loppui.

https://www.rehabmypatient.com/face/orbicularis-oculi

Voi olla tietenkin sattumaa. Olen myös ottanut B12:a, Magnesiumia, Sinkkiä, Vitamiini D:tä. Lopetin alkoholin, kahvin, ja hiljattain pidin kaksi viikkoa enimmäkseen ”ruutuvapaata”. En ole aivan varma, mikä syy oli, mutta ajattelin jakaa, koska muutamat ihmiset ilmoittivat jatkuvasta silmien nykimisestä ja tiedän, kuinka paljon ahdistusta se voi aiheuttaa! On mielenkiintoista, että kun nykimiseni loppui, myös jalkojeni puutuminen ja kihelmöinti loppuivat. En sitten tiedä, loppuivatko oireet vain ajan kanssa vai aiheuttiko kenties ahdistukseni noita muita oireita.

amy be

Rokotteen tehokkuudesta ja vasta- aineista:

Olen optometristi (optikko) Kanadasta. Minulla on ollut neljä potilasta, joilla on ollut rokotteen jälkeisiä oireita; kaksi Herpes Zoster Ophthalmicus -tapausta, yksi Bell’s Palsy ja yksi lapsi, jolla on akuutti CN6 Palsy.

Mitä tulee rokotteen tehokkuuteen ja narratiiviin siitä, että rokotteella tuotettu immuniteetti on tarpeen, ei käy järkeen se, miten yhden proteiinin (piikki-) vasta-aineiden kehittyminen antaa pitkäkestoisen immuniteetin lähellekään samalla tavoin, kuin tuhansien pintaproteiinien vasta-aineiden kehittyminen luonnollisen altistumisen kautta.

Mielestäni paras tapa tämän pandemian hoitamiseen on käydä se vain läpi. Meidän on korostettava elämäntapa- ja ruokavaliotekijöitä aineenvaihdunnan ja terveyden parantamiseksi, ja meidän on annettava lääkäreille lupa käyttää toimiviksi todistettuja hoitoja, kuten ivermektiiniä ja HCQ: ta. Ja kaikki lääkärit – antakaa potilaillenne vetyperoksidi- sumutetta (nebulized hydrogen peroxide) välittömästi oireiden ilmaannuttua.

Keevn Otte

Hätämyyntiluvasta:

Olen huolissani siitä, että kliiniset kokeet ovat yhä kesken jokaisen rokotteen osalta EUA (Emergency Use Authorization =hätämyyntilupa)- tiedonannon mukaan, ja nyt me kuitenkin markkinoimme niitä niin kuin niitä olisi tutkittu vuosia. Vaarannamme maineemme ja uramme, kun valehtelemme näiden rokotteiden olevan ”turvallisia ja tehokkaita” yhä uudelleen ja uudelleen, laiminlyöden kaiken todellisen datan.

Candace Ganjavi

Verenluovutukseen ja veripankkeihin liittyen:

Ajatuksia liittyen verenluovuttamiseen ja vastaanottoon. CDC:n ja FDA:n ohjeiden mukaan Yhdysvaltain Punainen Risti saa ottaa vastaan covid-rokotettujen henkilöiden verenluovutuksia, mistä en ole huolissani.

Todellinen huoleni on, että kun veri on luovutettu, veripankeissa säilytetyssä veressä ei ole mitään viitteitä siitä, onko se rokotetulta vai ei. Eikö tämän pitäisi herättää huolta, koska tämä rokote on edelleen EUA:n a alla? Eikö veripakkauksissa pitäisi olla viitteitä siitä, onko kyseessä Covid-rokotettu luovuttaja ja mikä rokote on saatu mahdollisen haittatapahtuman sattuessa?

Entä ne, jotka eivät halua Covid-rokotetun verta lääketieteellisistä tai uskonnollisista syistä? Onko olemassa lisäinfoa potilaiden tai terveydenhuollon ammattilaisten informoimiseksi – tutkimuksia, turvallisuustietoja? Eikö nämä tiedot pitäisi saada läpinäkyviksi ja saattaa (veren) vastaanottajan saataville?

Millaista seurantaa – jos mitään käytetään? Mitä tapahtuu, jos vastaanottaja EI hyväksy c- rokotetun lahjoittamaa verta? Mitä veripankit ja sairaalat/hoitopalveluntarjoajat sitten tekevät?

Amy B

Toksisuudesta ja ADE:sta (vasta- aineriippuvainen tehostuminen/parannus):

SARS-Cov-2-piikkiproteiiniin perustuvat COVID-rokotteet ovat immunogeenisiä toksiineja. Niillä ei ole juuri mitään kliinistä ennaltaehkäisevää vaikutusta covid-tautia vastaan, mutta niiden akuutti toksisuus on 100–200 kertaa suurempi tavanomaisiin rokotteisiin nähden ( esim. influenssarokotteisiin).

Epäilen, että myös niiden pidemmän aikavälin toksisuus tulee osoittautumaan korkeaksi; todisteita tästä on jo materialisoitumassa (autoimmuunisairaudet). Lisäksi ne voivat hyvinkin johtaa vasta-aineriippuvaiseen tehostumiseen, mikä olisi rokotettujen osalta kansanterveydellinen katastrofi. Tämä on historian suurin ihmiskoe ja varmasti rikos ihmisyyttä vastaan.

Dr. Jochen Ziegler

”Aivosumusta” ja mahdollisista lievittävistä valmisteista:

Haluan kiittää @Dr Sirpa Autiota, @Mandy Lockia, @Sally Quinnia, aion tehdä D-dimeri-, aamukortisolitasotestit. TSH on 1.33 mU/L Minulla ei ole Ft4 / Ft3. Otan myös C/D-vitamiineja ja Omega 3 -kalaöljyä. Auttaisikohan CBD myös?

Yhteenveto viestistäni 3 päivää sitten:

Ensimmäinen Pfizer-annos saatiin 24.5. ja 5.6.2019 alkoivat ensimmäiset sivuvaikutukset (Aivosumu (raskas otsan tunne), lihasten nykiminen pääasiassa pohkeissa ja jaloissa, sisäinen ja ulkoinen tärinä, heikotus jaloissa). Oireita on enemmän aamulla ja päivällä; ne näyttävät vähenevän illalla. Miten pääsen eroon näistä vai häviävätköhän lainkaan? Olen lukenut viestejä tällä foorumilla ihmisiltä, joilla on oireita 10 viikon ajan ja sitten niiltä, joilla on niitä vielä 7 kuukaudenkin kuluttua.

Tämä foorumi on hieno juttu. Toivon, että ne neurologit ja lääkärit, jotka kommentoivat täällä, löytäisivät reseptin, joka auttaa kaikkia näistä oireista kärsiviä.

Etienne Gauthier

Foorumin kontekstista ja siitä luoko rokotteiden kyseenalaistaminen vain lisää pelkoa:

Näen ongelmana sen, että täällä on ihmisiä, joista ei ole mitään apua meille, jotka olemme jo saaneet ensimmäisen tai toisen injektiomme.

Voin kuvitella, että monet haitalliset sivuvaikutukset johtuvat rokotteiden komplikaatioista, mutta osa voi myös johtua ahdistuksesta ja kun he tulevat tänne saadakseen tukea muilta, jotka saattavat kokea samoja oireita, heidät jyrätään toisten puhuessa kuolemasta ja rokotteista, jotka myrkyttävät kehomme.

Luulen, että on olemassa hienovaraisempi tapa sanoa asioita täällä aiheuttamatta vahinkoa ihmisten mielenterveydelle – sen haluan vain sanoa.

Monique Rhomes
  • vastaus edelliseen:

@Monique Rhomes, ymmärrän miltä sinusta tuntuu. En usko, että kukaan postaajista yrittää aiheuttaa paniikkia.

Tässä ei ole kyse oikeudenmukaisuudesta, ei tunteista, eikä varsinkaan siitä, että osoitellaan sormella ketään, joka on valinnut ottaa rokotteen.

Olemme kaikki täällä yhdessä ja kysymme vaikeita kysymyksiä pyrkiessämme selvittämään absoluuttiseen totuuden niiden rokotusten jälkeisten asioiden osalta, joita ammattilaiset kohtaavat nyt kaikkialla maailmassa, ja olemme kaikki kiitollisia tiedon jakamisesta, koska se hyödyttää meitä kaikkia. Meidän on puhallettava yhteen hiileen ja mikä tahansa totuus onkin, on ihmisten se tiedettävä, koska heidän elämänsä voi riippua siitä, mitä löydämme.

Ron Reynolds Anesthesia L2 Technologist

Totuuden puhumisesta ja ammattietiikasta:

Olen sairaanhoitajana Albertassa, Kanadassa. Jossain vaiheessa kansalaiset tulevat olemaan riippuvaisia meistä, jotka kyseenalaistamme näiden rokotteiden turvallisuuden. Jos emme nyt puolusta potilaitamme, kuka sitten? Mielestäni vastuu päätyy meille. Meidän oletetaan tietävän paremmin ja olevan potilaillemme neuvonantajia. Mutta neuvommeko ja puolustammeko potilaitamme tässä asiassa asianmukaisesti?

Tammy Trebbor

Rokotepainostuksesta ja viruksen alkuperästä:

Olen lukenut täältä paljon kommentteja. Kommentoijat kuulostavat fiksuilta. Monet ovat sairaanhoitajia. Aion vielä käydä läpi vielä satoja kommentteja. Toiset haluavat tietää, miksi tätä rokotetta painostetaan niin kovasti.

Kun tätä sotkua tutkii, alkaa kyllä näyttää siltä, että virus on tarkoituksella laskettu liikkeelle. On myös monia tiedemiehiä, jotka uskovat, että se laskettiin liikkeelle tarkoituksella, mutta he pelkäävät puhua. Kaikkihan joutuvat ajattelemaan palkkaansa.

Dr. Dennis Sullivan

Täysin rokotetun ammattilaisen vastine:

Olen täysin rokotettu terveydenhuollon ammattilainen, enkä ole nähnyt työssäni, enkä sukulaisten ja kollegoiden keskuudessa suuria sivuvaikutuksia SARS-COV-2-rokotteen jälkeen. Päätin ottaa Pfizer-rokotteen sen jälkeen, kun olin tarkistanut Meta-analyysin muiden systemaattisten tutkimusten muassa aiheesta.

Meille kaikille tässä keskustelussa on tärkeää olla tietoisia siitä, että tämän foorumin keskusteluja jaetaan sosiaalisessa mediassa juuri nyt ja ihmiset tekevät tärkeitä terveyspäätöksiä sen perusteella, mitä he lukevat täällä.

https://scholar.google.ca/scholar?q=covid+19+vaccine+safety+meta-analysis+article&hl=en&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart#d=gs_qabs&u=#p=dz6ccXYSmEAJ

Dr. Teresa E.

Läpinäkyvyyden puutteesta:

Olen hyvin huolestunut. Läpinäkyvyyttä ei ole ollut, enkä pidä siitä.

Miksi rokotetta ei ole vielä vedetty pois vaikka haittavaikutuksia on raportoitu runsaasti? Sen sijaan on valtava paine tehdä siitä pakollinen… vaikka suurimmalla osalla onkin (itse taudista) vain lieviä tai ei mitään oireita & useimmat toipuvat luonnollisesti.

Nyt jopa niille, joiden immuunijärjestelmä on vajaatoiminen, kerrotaan rokotteen olevan turvallinen. En ymmärrä suurta keskittymistä rokotteen pakottamiseen sen sijaan, että tutkittaisiin hoitovaihtoehtoja.

Charn Love

Liittyen nRna- teknologian kehittäjän Robert Malonen julkituomiin huoliin:

Olen hyvin huolissani geeniterapian vaikutuksista ihmiskehoon. Jos henkilö, joka kehitti mRNA:n (mRna- teknologia rokotteissa), kertoo lääketieteellisille yhteisöille, että se ei ole turvallista ihmisille, miksi ihmeessä sitä sitten annetaan.

Tapasin erään miehen, jolla neljä ihmistä, jotka hän tunsi henkilökohtaisesti, oli kuollut geeniterapiaan muutamien päivien sisällä rokotuksesta – ja he olivat nuoria terveitä yksilöitä.

Miten voi olla ok antaa näitä piikkejä ja samalla tietää, että se aiheuttaa sydämen, keuhkon, veren, kudosvaurioita ja ylittää veriaivoesteen ja aiheuttaa aivovaurioita ja kuolemaa?????

Jodi Dotson

Rokote ja raskaudet:

Onko kukaan huomannut, jos naiset, jotka saivat rokotteen ennen hedelmöitystä, voivat vielä tulla raskaaksi tai pysyä raskaan – kysyn aivan uteliaisuuttani. En ole kuullut siitä paljon. Rokotteiden tutkimusten puute hedelmällisyyden suhteen huolestuttaa minua. Haluaisin kuulla ”menestystarinoita”.

danielle garelli
  • vastaus ylläolevaan:

Hei@danielle Garelli. Jos sallit. Uskon, että tarkat tiedot ovat vielä hyvin rajallisia, mutta haluat ehkä aloittaa täältä.

”Alustavat havainnot mRNA Covid-19 -rokoteturvallisuudesta raskaana olevilla henkilöillä.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/

V- turvalliseen raskaus- rekisteriin ilmoittautuneista 3958 osallistujasta 827:llä oli loppuun saatettu raskaus, josta 115 (13, 9%) johti raskauden menetykseen ja 712 (86, 1%) johti elävänä syntyneeseen (pääasiassa osallistujilla, jotka olivat saaneet rokotuksen raskautensa kolmannella kolmanneksella).

Ron Reynolds Anesthesia L2 Technologist
  • johon taas vastaus edelleen:

Luepa tutkimus vielä lähemmin.

Tutkimuksessa oli mukana tuhansia, mutta he tarkastelivat vain niitä 827:ää, jotka olivat päättäneet raskautensa joko elävänä syntyneeseen, aborttiin, kuolleena syntyneeseen tai spontaaniin aborttiin.

Heistä 827 naisesta 700 sai rokotuksen raskautensa kolmannen kolmanneksen aikana. Jäljelle jää 127, jotka saivat rokotuksen ensimmäisen ja toisen kolmanneksen aikana. Näistä 127 naisesta 105 teki spontaanin abortin. 105/127 on 82%.

Antaisiko kukaan järjissään oleva raskaana oleville naisille rokotteita, jotka aiheuttivat 82- prosenttisesti lapsen menettämisen ensimmäisen ja toisen kolmanneksen aikana? Noilla kertoimilla jokin on selvästi vialla. Ja luulisin, että tuo tieto pistäisi miettimään myös kolmannella kolmanneksella raskaana olevien suhteen.

Avainkappale tuossa tutkimuksessa on sijoitettu kaavion/taulukon 3 ja 4 väliin.

***

Huomautan kuitenkin vielä myös, että myös monet muut naiset saivat rokotuksensa myös ensimmäisellä ja toisella kolmanneksella, eivätkä he kuulu 827:ään, koska he eivät ole vielä saattaneet loppuun raskauttaan, mikä myös tarkoittaa, että he eivät ole menettäneet vauvaansa.

Joka tapauksessa – ei vain ole olemassa vielä tarpeeksi tutkimusta, jotta voitaisiin sanoa, että nämä rokotteet ovat turvallisia…. Kenellekään!!!

Fay Hall

Ihmisten terve järki vs havaittavissa olevat rokotehaitat:

Ensihoitaja täällä. Minulla on ammatillisia ja henkilökohtaisia kokemuksia rokote -reaktioista. Isäni tarvitsi viisi (5) ohitusleikkausta kaksi viikkoa J&J:n piikin jälkeen, kun hänellä ei ollut sydänongelmia vuosikymmeniin stentin asettamisen (90-luvulla) jälkeen.

Kälyni sai ensimmäisen annoksen Pfizeria ja sai keskenmenon pari viikkoa myöhemmin (hänellä on kaksi elävää lasta).

Isoisäni otti piikin (valmistaja epäselvä), ja hän joutui teho-osastolle useiksi viikoiksi trombosytopenian vuoksi.

Ensiavussa näen usein potilaita, joilla on uusia terveysongelmia, pääasiassa sydän – ja hematologisia/neurologisia. He kertovat olevansa ”mielellään täysin rokotettuja” ja kertovat sitten, ettei heillä ole koskaan aiemmin ollut [terveysongelma x]. Henkilökunta, jonka kanssa työskentelen, jättää suurelta osin huoleni huomiotta.

Tämä kaikki on Jumalan käsissä, mutta on järkyttävää, kuinka nopeasti kaikki terve järki on kadonnut.

Hannah Wood

Käytetäänkö dataa oikein suositusten ja pakotteiden perusteena?:

Olen huolissani siitä, että monet lääkärit ovat menettäneet kykynsä tarkastella dataa objektiivisesti. Minut koulutettiin residenssi- aikanani arvioimaan jokaisen esitellyn tutkimuksen sisältämää dataa.

Suurin osa esitetyistä suosituksista perustuu havainnointitutkimuksiin, pieniin otoksiin (small cohorts) tai heikkoon dataan. Ja silti……. lääkärit toistavat noita tietoja ikään kuin ne olisivat tosiasioita, kannustaen toimiin, jotka perustuvat CDC:n suosituksiin ja jolla on vähän tai ei ollenkaan perusteita niiden tueksi. Jos data olisi siellä saatavilla, me kaikki perehtyisimme siihen ja tukisimme päätöksiä.

Annamme tiedotusvälineiden, hallituksen ja pelon tulla tieteeseen perustuvan loogisen ajattelun tielle. ”Ensinnäkin, älä tee vahinkoa”. Mitä sille tapahtui? Tehtäväni on huolehtia potilaista. En välitä, onko heillä maskia vai ei. En välitä, onko heidät rokotettu vai ei. Ihmiset ovat tehneet ja tekevät aina päätöksiä, jotka eivät ehkä ole heidän etunsa mukaista. Huolehdin heistä joka tapauksessa.

Dr. Geneen Bigsby

Rokotettujen vai rokottamattomien pandemia:

Havaitsin seuraavan ristiriitaisuuden – tässä on suosittu artikkeli, jossa verrataan Massachusettsia ja Missouria – kahta noin 6 miljoonan asukkaan osavaltiota ja erilaisia rokotusasteita

– noin 70% MA:ssa (Massachusetts) ja

noin 40% MO:ssa (Missouri).

Artikkeli jatkaa kuvaillen aina vain kasvavaa tapauksien ja kuolemien määrää.

https://theconversation.com/us-is-split-between-the-vaccinated-and-unvaccinated-and-deaths-and-hospitalizations-reflect-this-divide-164460

Kuitenkin, kun aletaan vetämään kokonaistilastoja, ne näyttävät seuraavalta:

MA: 730 381 tapausta ja 18 112 kuolemaa yhteensä

MO: 721 795 tapausta ja 10 625 kuolemaa yhteensä.

Lähde: https://www.nytimes.com/interactive/2021/us/missouri-covid-cases.html

Nämä numerot eivät oikein sovi tähänastiseen narratiiviin….

Suzanne McNulty

Havainto potilaiden ’nuorentumisesta’:

Olen rekisteröity kardiologian teknikko, jolla on yli vuosikymmenen kliininen kokemus. Työskentelen pääasiassa akuuteissa olosuhteissa, yleensä kaupunkimme sairaalan ensiavussa.

Sitä mitä olen havainnut, on hankalaa väittää sattumanvaraiseksi. Näen yli 50 potilasta vuorossa (joten saan hyvän tuntuman saapuvasta potilasvirrasta) ja olenkin huomannut suuren kasvun potilaissa, joiden ikä on 20-40 vuotta ja jotka sattuvat tulemaan yhdestä päivästä kahteen viikkoon rokotuksen saamisesta. Yleisesti ottaen potilaani olivat vanhempia ennen rokotuksia. Tärkeimmät valitukset ovat rintakipu/ kireys, SOB, oksentelu, pyörtyminen ja takykardia.

Olen myös huomannut, että aivohalvaukset (hot strokes) ovat lisääntyneet. ED:n potilasmäärä on kasvanut 30% normaalitasosta useimpina päivinä.

EKG-havainnot näissä potilaissa ovat osoittaneet (ei välttämättä kaikissa tapauksissa kaikkine poikkeuksineen): sinus tach ~ 120 bbpm, uusi RBBB, lisääntynyt jännite R-aallossa V1-V3, joka viittaa RVH:hen, RAE / p-pulmunale, SVE / PVC:hen, ST notkahtaa globulaarisesti ja joissakin tapauksissa ST elevaatio globulaarisesti pr-laskuun, joka taas viittaa perikardiittiin.

**ECG findings in these pts have shown (not necessarily in every incidence or every abnormality in every case): sinus tach ~120 bpm, new RBBB, increased voltage in R wave V1-V3 indicative of RVH, RAE / p-pulmunale, SVE/PVC’s, ST sagging globularly and in some cases ST elivation globularly with PR depression indicative of pericarditis.**

Labratuloksissa on usein kohonneita troppeja (elevated trops).

En yleensä näe potilaita koko jaksoa sairaalaan tulosta kotiutumiseen , joten en voi kommentoida lopputuloksia.

En ole C19-rokotettu ja todennäköisesti lopetan urani, jos se tulee pakolliseksi. Olen todennäköisesti vähemmistössä toimispisteessäni, mutta olen luonteeltani skeptinen ja selvisin ensimmäiset 18 kuukautta rokottamattomana, joten päätin odottaa ja katsoa. On kyllä hyvä, että tein sen. Olen pahoillani niiden puolesta, joilla on hankalaa. Pelottavia aikoja.

C R

Huolta perheenjäsenistä:

Olen erittäin huolissani. Tiedän useita ihmisiä, jotka ovat kuolivat, mukaan lukien 36- vuotias siskoni, joka kuoli yllättäen nukkuessaan viime kuussa. Ruumiinavausraportin mukaan hän kuoli sydänkohtaukseen ja sydämen vajaatoimintaan. Hän oli kuitenkin tarpeeksi terve saadakseen lapsen viime vuonna. Hänellä sai J&J:n piikin, mutta perheeni kiistää, että se olisi edes mahdollinen syy, mutta tuntuu niin epätavalliselta, että joku sen ikäinen vain menee nukkumaan ja kuolee.

Meillä on myös perheenjäsen, jolla on mahdollisesti rokotteen jälkeinen tulehdusoireyhtymä. Lääkärillä ei ole aavistustakaan tämän uuden kivun lähteestä kun mitään vammoja ei ole. Hänellä on vakavia niska- ja selkäkipuja ja hän pystyy tuskin liikkumaan tehdäkseen mitään muuta kuin perusasioita. Hänellä on hemokromatoosi, jonka vuoksi hän käy erikoislääkärillä. Ihmettelen, mikä voisi auttaa tuossa – hänen kipulääkkeensä (en ole varma mitä hän syö) eivät auta.

Tara B

2 kommenttia artikkeliin ”Medscape – otteita hoitoalan ammattilaisten foorumilta k- rokotteisiin liittyen

  1. Paluuviite: Lääketeollisen kompleksin varjo (osa 1/2) – @2ndRayer

  2. Paluuviite: Koronan ja rokotteiden vaiettu puoli – linkkikirjasto – @2ndRayer

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s