Tri Peter McCulloughin haastattelu koronasta ja rokotteista 12.6.2021

Tämä artikkeli on monille raflaava ja ristiriitaisia tunteita herättävä, mutta haastateltavan taustan ja asiantuntemuksen huomioon ottaen varmasti tarjoaa myös tarvittavaa toista puolta asioista!

Käännetty haastattelusta kirjoitusta artikkelista: https://amgreatness.com/2021/06/15/dr-mccullough-covid-vaccines-have-already-killed-up-to-50000-americans-according-to-whistleblowers/

Koko Corona Investigative Committee:n (Reiner Fuellmich) tekemä haastattelu, joka on allaolevaa artikkelia vielä kattavampi: Dr. Peter McCullough | Bioterrorism – Stiftung Corona Ausschuss Nr. 56

(alkuperäinen lähde; alkaa kohdasta 42:30)

***

Viime viikolla tehdyssä haastattelussa tohtori Peter McCullough, amerikkalainen lääketieteen professori ja Baylorin yliopiston sisätautien osaston varajohtaja, totesi että maailma on eräänlaisen bioterrorihyökkäyksen kohteena ja, että erilaisten aikaisen vaiheen hoitomallien – kuten hydroksiklorokiinin marginalisoiminen – ”olivat tiiviisti yhteydessä rokotteen kehittämiseen”.

Tohtori McCullough esitti tyrmistyttävän näkemyksensä 11. kesäkuuta saksalaisen lakimiehen Dr. Reiner Fuellmichin kanssa järjestetyssä verkkoseminaarissa. Dr. Fuellmich puolestaan uskoo koko pandemian olevan suunniteltu ja ”rikos ihmiskuntaa vastaan”.

McCullough sanoi uskovansa, että tämä hyökkäys on tapahtunut kahdessa vaiheessa – ensimmäinen aalto on koronaviruksen leviäminen ja toinen vaarallisten rokotteiden laskeminen liikkeelle. Rokotteet saattavat hänen mukaansa olla jo vastuussa jopa 50000 amerikkalaisen kuolemasta.

Tohtori McCullough on sisätautien ja kardiologian lääkäri, Review of Cardiovascular Medicine -lehden päätoimittaja, American Journal of Cardiology -lehden vanhempi päätoimittaja, Cardiorenal Medicine -oppikirjan päätoimittaja ja Cardiorenal Societyn presidentti.

”Bioterrorin ensimmäinen aalto oli hengitystievirus, joka levisi ympäri maailmaa ja joka vaikutti suhteellisen harvoihin ihmisiin – noin prosenttiin populaatiosta – mutta aiheutti suurta pelkoa”, McCullough selitti Oval Media -seminaarissa muiden lääkäreiden kanssa. Hän totesi, että virus kohdistui ”enimmäkseen heikkoihin ja vanhuksiin, mutta muuten hyväkuntoisille ihmisille se oli kuin tavallinen flunssa”.

Tohtori McCullough kertoi myöhemmin, että hän on hoitanut monia tautia sairastaneita potilaita, kirjoittanut siitä julkaisuja, sairastanut itse sairauden ja myös kokenut omassa perheessään kuolemantapauksen koronan vuoksi.

Lääkäri sanoi uskovansa, että viruksen aiheuttamaa pelkoa käytettiin hyvin kärkkäästi sellaisten käytäntöjen ja rajoitusten luomiseen, jotka vaikuttavat valtavasti ihmisen elämään, kuten äärimmäisen tiukat sulut (lockdowns).

”Joka ikinen asia, joka tehtiin kansanterveyden nimissä vastauksena pandemiaan, on tehnyt siitä vain pahemman”, hän huomautti.

McCullough selitti, että hän muotoili jo varhaisessa vaiheessa koronapotilaita hoitavana lääkärinä varhaisen hoitosuunnitelman virustartunnan saaneille, mikä vähensi sairaalahoitoja noin 85 prosenttia, ja kertoi julkaisseensa kokemuksiaan välittömästi. Lääkäri totesi, että hän ”kohtasi vastusta kaikilla tasoilla” – niin varsinaisessa potilaiden hoidossa kuin löydöksiensä julkaisemisessakin.

”Onneksi minulla oli tarpeeksi julkaisutaustaa ja nimeä, jotta onnistuin edes julkaisemaan kaksi artikkelia koko lääketieteellisessä kirjallisuudessa, jotka opettavat lääkäreille, kuinka hoitaa koronapotilaita kotona sairaalahoidon ehkäisemiseksi”, hän sanoi.

”Olemme joutuneet toteamaan, että varhaisen hoidon ajatuksen ja mallien tukahduttaminen oli tiukasti sidoksissa rokotteen kehittämiseen, ja koko ohjelman – ja tietyssä mielessä ’bioterrorismin’ ensimmäisen vaiheen tarkoitus olikin oikeasti vain pitää väestö pelossa ja valmistella se hyväksymään rokote, joka puolestaan näyttää olevan tämän bioterrorismin toinen vaihe. ”

McCullough selitti, että sekä koronavirus että rokotteet tuottavat ”ihmiskehoon piikkiproteiinia, joka on ollut juuri paljon puhutun ’gain of function’ -tutkimuksen pääkohteena”.

Hän myös totesi, ettei ole voinut esittää näkemystään kansallisessa televisiossa, koska lääketieteen valtaa pitävä eliitti on tehnyt niin perusteellisen työn asian propagandisoinnissa ja politisoinnissa.

”Ajan myötä tajusimme, että emme voineet enää olla yhteydessä valtion virastoihin. Emme myöskään ole voineet kommunikoida suurissa terveyskeskuksissa ja sairaaloissa työskentelevien kollegojemme kanssa, jotka kaikki näyttävät olevan kuin jonkinlaisessa lumouksessa, jopa melkein niin kuin heidät olisi hypnotisoitu.”

”Hyvät lääkärit ovat tekemässä käsittämättömiä asioita, kuten injektoimassa ihmisiin biologisesti aktiivista lähetti-RNA: ta, joka tuottaa juuri tätä patogeenista piikkiproteiinia esim. raskaana olevissa naisissa. Luulen, että kun nämä lääkärit heräävät ’transsistaan’, he järkyttyvät tajutessaan, mitä ovat tehneet ihmisille”, hän sanoi toistaen mitä hän itse ja tohtori Harvey Risch, Yalen yliopiston kansanterveyden laitoksen professori kertoivat Fox- kanavan juontaja Laura Ingrahamille haastattelussa viime kuussa.

McCullough kertoi Fuellmichille, että viime kesänä hän alullepani aloitteen varhaisesta hoidosta pitääkseen koronapotilaat poissa sairaalasta. Aloite sisälsi useiden lääkäriryhmien järjestämistä Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Hän huomautti, että jotkut hallitukset yrittivät estää näitä lääkäreitä tarjoamasta hoitoja, mutta ’lääkäreiden ja kirurgien liiton’ (the Association of Physicians and Surgeons) tuella he pystyivät laatimaan kotipotilasoppaan ja järjestämään Yhdysvalloissa neljä erilaista telelääketieteellistä palvelua ja viisitoista alueellista telelääketieteellistä palvelua.

Siten ihmiset, jotka kärsivät koronasta, pystyivät soittamaan näihin palveluihin ja saamaan tarvitsemansa lääkkeet paikallisiin apteekkeihin tai postimyynnin jakeluapteekkeihin, hän selitti.

”Ilman, että hallitus edes ymmärsi mitä tapahtui, nujersimme Yhdysvaltojen epidemiakäyrän”, McCullough väitti. ”Joulukuun ja tammikuun loppuun tultaessa hoidimme pandemian periaatteessa noin 500 lääkärin ja telelääketieteen palvelujen avulla, ja vielä tänäkin päivänä hoidamme noin 25 prosenttia Yhdysvaltain koronapotilaista, pääasiassa korkean riskin ryhmässä – eli yli 50- vuotiaita, joilla on jo muita terveysongelmia ja vakavia oireita. ”

McCullough sanoi, että uskoi varhaisen hoidon marginalisoinnin olevan ”tiiviisti sidoksissa” rokotteisiin, mikä sai hänet keskittämään huomionsa yleisön varoittamiseen.


”Tiedämme, että tämä on tämän ’bioterrorismin’ toinen vaihe – emme tiedä kuka on sen takana, mutta tiedämme, että he haluavat neulan jokaiseen käsivarteen injektoidakseen lähetti -RNA: ta tai adenoviruksen DNA:ta jokaiseen ihmiseen”, hän sanoi. ”He haluavat jokaisen ihmisen.” Myöhemmin hän vielä varoitti, että kokeelliset rokotteet voivat viime kädessä johtaa syöpään ja steriloida nuoria naisia.

Tohtori McCullough sanoi, että hänen tavoitteenaan on eristää suuri joukko ihmisiä, joihin järjestelmä ei pääse käsiksi, mukaan lukien ne, joilla on jo virus, immuniteetti virukselle, lapset, raskaana olevat naiset ja hedelmälliset naiset.

Kardiologi jatkoi, että koska nuorille ei ole minkäänlaista kliinistä hyötyä rokotteen saamisesta, edes yksi rokotusten myötä tapahtunut sydänlihastulehdus on ”liikaa” – vaikka CDC on jo nyt tietoinen sadoista hälyttävistä raporteista liittyen teini-ikäisten ja nuorten aikuisten sydäntulehdus tapauksiin, he aikovat arvioida asiaa uudelleen vasta myöhemmin kesäkuussa. Hän syyttääkin lääketieteellistä valtarakennelmaa laiminlyönneistä rokotteiden riskien vähentämisessä.

Asiantuntijana, joka on johtanut yli kahtakymmentä rokoteturvallisuuden valvontalautakuntaa sekä elintarvike- ja lääkevirastolle (FDA) että kansalliselle terveysinstituutille (NIH), McCulloughilla on uskottavuutta ja osaamista kritisoida rokotteiden käyttöönottoa.

”Tässä rokoteohjelmassa ei ole kriittisten tapausten komiteaa, ei tietoturvallisuuden seurantalautakuntaa, eikä eettisten asioiden komiteaa. Nämä rakenteet ovat pakollisia kaikissa suurissa kliinisissä tutkimuksissa, joten termi, jota todella käyttäisin meneillään olevasta toiminnasta, on väärinkäytös – viranomaisen osalta nämä ovat virkavirheitä”, lääkäri selitti.

”Ilman mitään asetettuja turvatoimenpiteitä, on helppoa nähdä, mistä tässä on kysymys”, hän jatkoi.

”Pohjimmiltaan tässä on kysymys biologisen tuotteen laajamittaisimmasta sovelluksesta maamme historiassa – biologisen tuotteen, jolla on suurin sairastuvuus ja kuolleisuus, mitä koskaan Yhdysvalloissa on nähty.”

”Olemme tällä hetkellä yli 5000 kuoleman kohdalla toistaiseksi, kuten tiedätte ja meillä on ollut uskoakseni noin 15 000 sairaalahoitoa vaatinutta tapausta. EU:ssa vastaavasti on yli 10 000 kuolemaa. Työskentelemme Medicaid Centerin (CMS) tietojen kanssa, ja meillä on melko perustellusti syytä epäillä, että todellinen luku on kymmenkertainen. ”

McCullough selitti, että koska rokotehaittojen raportointijärjestelmän (VAERSin) tietokanta käsittää vain noin 10 prosenttia rokotehaitta- reaktioista, hänen tiiminsä on täytynyt perehtyä muihinkin tietolähteisiin.

”Meillä on nyt yksi meitä lähestynyt henkilö CMS:ssä (Centers for Medicare & Medicaid Services) ja kaksi henkilöä CDC: stä (Centers for Disease Control and Prevention)”, lääkäri paljasti. ”Amerikkalaisia on uskoaksemme kuollut 50 000. Viisikymmentätuhatta kuolemaa. Joten meillä on todellakin enemmän rokotteen aiheuttamia kuolemia kuin mitä virustauti on aiheuttanut. Tässä on siis pohjimmiltaan kysymys propagandisoidusta bioterrorismista, johon kuuluu vielä injektio. ”

Tohtori McCullough kertoi nähneensä vastaanotollaan laskimotromboosia, sydänlihastulehdusta ja vakavia muistiongelmia rokotuksen jälkeen. ”Tämä on todella huolestuttavaa”, hän sanoi.

Hän kertoi myös joutuneensa äskettäin mediahyökkäyksen kohteeksi Gates-säätiöön liittyvän singaporelaisen naisen taholta.

Tohtori McCullough sivusikin hyytävää teoriaa, jonka mukaan rokotteet olisi voitu suunnitella vähentämään maailman väestöä.

”Jos joku sanoisi, että tämä kaikki kuuluu Gates- säätiön ohjelmaan väestön vähentämiseksi, se sopisi hyvin tähän hypoteesiin, eikö? Ensimmäinen aalto olisi tappaa vanhat ihmiset hengitystieinfektiolla, toinen aalto on sitten kohdistettu eloonjääneisiin, se suunnataan nuoriin sterilointitarkoituksessa”.

”Jos seuraat heidän viestintäänsä Yhdysvalloissa, he eivät ole enää edes kiinnostuneita vanhoista ihmisistä. He haluavat lapsia – lapsia – lapsia – lapsia! He ovat todella keskittyneet lapsiin”, hän sanoi ja huomautti, että viime kuussa Torontossa, Kanadassa, he houkuttelivat lapsia rokotettaviksi luvaten jäätelöä. Erään raportin mukaan Ontarion hallitus – joka ei vaadi vanhempien suostumusta lasten rokottamiseen – kannusti lapsia saamaan Pfizerin rokotteen pop-up -rokotustapahtumassa.

”He pidättelevät vanhempia ja rokottavat lapsia”, McCullough jyrisi. Hän sanoi, että myös hänen kanadalaisen vaimonsa äiti rokotettiin väkisin, tahtonsa vastaisesti.

McCullough ennusti vielä, että Yhdysvallat on valmistautumassa pakkorokotuksiin.

”Meidän on pysäytettävä tämä, ja selvitettävä kaiken tämän taustat”, totesi hän lopuksi.

*) Corona Investigative Committee:n (Reiner Fuellmich) tekemä haastattelu, joka on ylläolevaa artikkelia vielä kattavampi: Dr. Peter McCullough | Bioterrorism – Stiftung Corona Ausschuss Nr. 56

*) Doctor Peter McCullough | Full Length 3-Hour ’Joe Rogan-Experience Interview’ + EXCLUSIVE Plan to End the Pandemic – video

*) Joe Rogan Guest Dr. Peter McCullough RESPONDS To Critics – video

*) Lääketeollisen kompleksin varjoartikkeli

*) HCQ – Lääke, josta tuli vaarallinen (17.6.2020)artikkeli

3 kommenttia artikkeliin ”Tri Peter McCulloughin haastattelu koronasta ja rokotteista 12.6.2021

  1. Paluuviite: HCQ – Lääke, josta tuli vaarallinen (17.6.2020) – @2ndRayer

  2. Paluuviite: Lääketeollisen kompleksin varjo (osa 1/2) – @2ndRayer

  3. Paluuviite: Koronan ja rokotteiden vaiettu puoli – linkkikirjasto – @2ndRayer

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s